Twerk Queen optræder i sindssyg musikvideo med Vild Smith

Twerk Queen Louise var for en uges tid siden på besøg oppe i vores studie, hvor vi skød materiale til en ny musikvideo for Vild Smith.

Resultatet taler for sig selv og kan ses nedenfor!

Instrueret af Ekaterina Krarup Andersen (@ekaterinaandersen )

Director of Photography: Kasper Vejlø Kristensen

Danser: Twerk Queen Louise (@twerkqueenlouise )

Redigering og colorgrading: Rolf Krarup

Billigt fotostudie/videostudie: Fotostudiet Eyelight

Louise er Danmarks ukronede “røvryster” og har været med i utallige musikvideoer med bl.a. TopGunn, Djämes Braun, Kato og Spectors. Desuden har hun danset for Major Lazor under dennes show på Roskilde Festival 2014. Hun underviser også i twerking og er man interesseret i at blive undervist i dansen kan Louise kontaktes via hendes Facebook profil.

Fra Lokalavisen.dk:
“Danseinstruktøren Louise er så vidt vides den eneste i landet, der underviser i numsedansen ‘twerk’, som på det seneste er blevet enormt populær – men samtidig også omdiskuteret. Louise mener, at ‘twerking’ hylder den frodige kvindekrop og viser et alternativ til det normale kvindeideal.”

Twerk Queen Louise udtaler til Lokalavisen.dk:
“Der er selvfølgelig nogle som synes, at det er vildt provokerende, og ikke er deres smag, og det skal de have lov til, men generelt får vi positiv respons. Folk siger, fedt at I tør at stille op og gøre det, og fedt at I promoverer andre kvindelige kropstyper end de model-tynde. Man behøver altså ikke være superdanser eller have en perfekt røv – alle kropstyper kan lære at twerke,” siger Louise, som også er i gang med at planlægge en række twerkshops (workshops, red.), hvor folk kan komme og lære de grundlæggende trin og lære at lege videre med dansen, som både indeholder hardcore hiphop, hvor bagdelen bliver udstillet som et selvstændigt objekt, men også bløde caribiske rytmer, lækre dansetrin, tricks og akrobatik.”