Produktion af 2D/3D animation og animeret grafik

Du ser det overalt. I bussen, på tv, i biografen, på nettet, i butikkerne. Animeret grafik. Det er et effektivt blikfang og et fantastisk værktøj til at sælge et produkt.

Derfor udfører vi hos Eyelight masser af animation af 2D og 3D grafik – også kaldet motion graphics.

Det kan være et logo der skal peppes lidt op, et produkt der skal præsenteres med noget indbydende animeret tekst, en grafisk 3D animation af et kompliceret stykke mekanik eller måske en illustration af en brugergrænseflade på en hjemmeside. Vi laver desuden også titelsekvenser til diverse tv-programmer.

Animationsarbejde kan også være manipulation af levende billeder, f.eks. computereffekter på film og tv.

Uanset hvad er det uden tvivl en opgave vores faste stab af motion grafikere kan løfte.

Mange bliver positivt overraskede over vores lave priser på animationsarbejde, da det traditionelt set har været ekstremt dyrt at få produceret. Vi mener dog ikke at motion grafik burde være dyrere på timebasis end andet videoproduktionsarbejde og vi tilbyder derfor animationsarbejde til et godt stykke under markedsprisen.

Vores faste kunder inkluderer blandt andet Sony Music og Disco:wax som får produceret biografspots og tv-reklamer. Mange reklamebureauer som f.eks. Ogilvy, Cross-Border Communications, Brandhouse, Director og Bloom & Hatch benytter os desuden til at animere den statiske grafik som deres egne grafikere leverer.

Vi bygger dog gerne de grafiske elementer helt fra bunden hvis det ønskes. Vi arbejder primært i Photoshop, After Effects og Cinema 4D men kan også arbejde med filer fra Nuke og Maya.

Er du interesseret i at høre mere eller få en pris på en konkret animationsopgave, så tøv endelig ikke med at kontakte os.