Produktion af Fashionvideo

Eyelight ApS har specialiseret viden, ekspertise og erfaring inden for produktion af fashionvideo, hvor æstetikken er i højsædet, samtidig med at vi bibeholder markedets laveste priser.

Hos Eyelight ApS tilbyder vi en unik, skræddersyet løsning der passer netop med dine visioner, til en pris du kan føle dig tryg ved – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvad er en fashion video?

En modevideo er en video, der primært fokuserer på at præsentere tøj og tilbehør i en stilfuld og æstetisk tiltalende måde. Modevideoer kan være forskellige i form og indhold, afhængigt af deres formål og målgruppe.

Nogle modevideoer kan være præsentationer af en designers seneste kollektion, hvor modeller går ned ad en catwalk og viser tøjet i bevægelse. Andre modevideoer kan være mere fokuseret på at vise tøj og tilbehør i en mere realistisk sammenhæng, hvor modeller går rundt og interagerer med omgivelserne.

Modevideoer kan også være mere kreative og eksperimentelle og kan bruge visuelle effekter, musik og andre elementer for at skabe en bestemt stemning eller fortælling om tøjet og dets stil.

Vi tilbyder service inden for alle elementerne i hele produktionen af din fashionvideo; idéudvikling, storyboarding, location scouting, booking af modeller, instruktion, optagelser, crew, teknisk udstyr, lyssætning, makeup, styling, redigering, musik, computerffekter, efterbehandling m.m..

Eyelight ApS har base på Frederiksberg i København, men løser naturligvis også opgaver i resten af landet og i udlandet.

Her til venstre kan du se nogle eksempler på nogle af de løsninger som Eyelight ApS har udført.

Vil du vide mere, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud!