Live Streaming

Live streaming af diverse events er på det seneste blevet utrolig populært. 2020 & 2021 har indtil videre været helt specielle i det at vi ikke har kunnet mødes til konferencer, koncerter, forelæsninger eller andre sociale arrangementer.

Virksomheder og arrangører har derfor kigget efter alternative løsninger til at afvikle deres begivenheder.

Vi har hos Eyelight stor erfaring i at afvikle live streaming produktioner i den lille og mellemstore kategori uden at budgettet stikker helt af. Vores mobile setup gør, at vi nemt kan skræddersy live streaming produktionen til netop dit event.

Vil vi typisk komme 2 mand ud på en given opgave, hvor vi sætter 3 små stationære kameraer op + et bemandet kamera, som kan bevæge sig rundt. En lille billedmixer tilsluttes kameraerne, så man kan klippe imellem dem, lave overblændinger eller billed-i-billed effekter. Vi kan også lægge start- og sluttekster på eller navneskilte undervejs. Vi sørger selvfølgelig også for at diverse talere mic’es op med trådløse microports eller håndmikrofoner.

Det hele streames nemt til Jeres Facebook, Vimeo, Instagram eller Youtube kanel eller I kan vælge at bruge Eyelights Youtube kanal og få et link her til. En god mobil internetforbindelse kan gøre det, men en kablet, fast internetforbindelse ville være at foretrække.

live streaming

Et live streaming setup fra vores biograf/showroom

LIVE STREAMING PRISEKSEMPEL

Et priseksempel kan f.eks. se sådan her ud:

  • 3 x små ubemandede kameraer
  • 1 x bevægeligt broadcast kamera + kamera operatør
  • 1 x 4-kanals billedmixer + tekniker
  • 2 timers live streaming til valgfri live streaming tjeneste

Pris i alt: kr. 7900,- ex. moms (kørselstillæg udenfor København)

Så billigt kan det gøres!

Vi kan også skræddersy streaming produktionen, så den passer præcis til Jeres event. Måske ønsker I flere kameraer eller mikrofoner, længere sendetid, inkorporerede droneoptagelser eller noget helt femte – den klarer vi også.

Kontakt os og lad os snakke Jeres event igennem og finde en god løsning sammen.

Se et par eksempler på streaming produktioner øverst her på siden og nedenfor (klik lidt rundt i dem – det er nogle lange live streams!)