Fashionfilm

Hos Eyelight ApS har vi en udpræget passion for fashion- og beautyfilm. Denne lidenskab har medført en specialiseret viden, ekspertise og erfaring inden for produktion af fashionvideoer, med æstetik og kvalitet i højsædet – samtidig med at vi bibeholder markedets laveste priser.

Vi tilbyder service inden for alle elementerne i hele produktionen af din fashionvideo; idéudvikling, storyboarding, location scouting, booking af modeller, instruktion, optagelser, crew, teknisk udstyr, lyssætning, makeup, styling, redigering, musik, computerffekter, efterbehandling m.m..

For os handler videoproduktion ikke bare om at få skudt en hurtige video afsted. Nej, vores store interesse har for alvor sat dybe spor inden for netop denne gren af videoproduktion, så vi går langt for at få det helt rette resultat i kassen. Det har ført os til flere ture til bl.a. L.A., Barcelona, Toscana og et slot i her i lille Danmark! Derudover har vi eget studie, hvilket vi også ofte har benyttet til produktioner med f.eks. GreenScreen optagelser eller produktskud.

 

Se lidt af vores produktioner herunder: