Animation

Du ser det overalt. I bussen, på tv, i biografen, på nettet, i butikkerne. Animeret grafik – et effektivt blikfang der er kommet for at blive.

Hos Eyelight ApS udfører vi masser af animation af 2D og 3D grafik – altså, motion graphics.

Det kan være et logo der skal peppes lidt op, et produkt der skal præsenteres med noget indbydende animeret tekst, en grafisk 3D animation af et kompliceret stykke mekanik eller måske en illustration af en brugergrænseflade på en hjemmeside. Vi laver desuden også titelsekvenser til diverse tv-programmer.

Animationsarbejde kan også være manipulation af levende billeder, f.eks. computereffekter på film og tv.

Vores to dygtige inhouse grafikere, Mads og Perseu, er begge ferme i faget og har arbejdet på projekter for bl.a. StudyQuiz, Ogilvy, Cross-Border Communications, Airmagine, Hatch & Bloom, Dansk Reklame Film, IBM og mange flere.

Vi kan både tilbyde animation af egen statisk grafik, leveret af eksterne grafikere. Eller vi kan bygge grafiske elementer op helt fra bunden, hvis det er det ønskede – vi kan også tilbyde at hive en fast tegner ind, til bl.a. speed drawing.

Tjek noget af vores arbejde ud nederst på siden og tøv ikke med at tage kontakt til en uforpligtende snak, om dit næste animerede projekt.

 

 

 

 

StudyQuiz

Selected Fragrance

Nordea: Preventing fraud

Bio Spillet instruktionsvideo

Airmagine Face Detection

More Christmas 2014

Skift Gear

GAC for GroupM

Burger King biografspot

GreenSpeed